Д-р Орлин Драганов е председател на дружеството по Физикална радиестезия. Завършил

...
Д-р Орлин Драганов е председател на дружеството по Физикална радиестезия. Завършил
Коментари Харесай

Д-р Орлин Драганов: Радиестезията разкрива как рекламирани като прекрасни храни се оказват ужасни

Д-р Орлин Драганов е ръководител на сдружението по Физикална радиестезия. Завършил е медицина в София през 1979 година Лекар е от близо 40 години, а работи с методите на здравната радиестезия от 25 години. Ето какво показа той за опциите на тези способи.   - Д-р Драганов, по какъв начин се запознахте с радиестезията?
- От полско списание. Писах до редакцията и ми изпратиха информация. Поляците работеха ментална радиестезия. Има два типа радиестезия - ментална и физикална. При физикалната измерванията се вършат посредством апарати - радиестезични вълномери за разнообразни честоти, до момента в който при менталната се употребява махало, измерването зависи от индивида и са вероятни огромни субективни неточности. Затова ние работим на правилото на повторяемостта - аз измервам, вие мерите, трети мери, съпоставяме резултатите и нещата се обективизират.

Физикалната радиестезия е развита само в България. Дълги години формалните управляващи не позволяваха свободно да се развива. Чак през 1989 година регистрирахме Дружество по физикална радиестезия. При нас пристигнаха доста кадърни хора, които сътвориха някои от апаратите и предметите, с които работим. Това са радиестезичната пирамида, основана от Стефан Георгиев, радиестезичният вълномер и други уреди. Целта на нашето сдружение е да образоваме на тези способи. Насочени сме и към медицинските фрагменти, само че при тях консерватизмът по отношение на радиестезията е голям. За да работиш по този способ, би трябвало да имаш отворено схващане, да не отричаш нещо единствено тъй като не го познаваш и разбираш.

Пирамидата като генератор преобразува нездравословната сила

- Какво направихте, с цел да приобщите медиците към радиестезията?
- Няколко пъти се пробвах да беседвам с ректорите на медицинския университет в София, с цел да се срещнат студентите с здравната радиестезия. Обаче консерватизмът се оказа неизпълним.

Физикалната радиестезия е извънредно прецизен и високоинформативен способ, стига да се научиш да работиш точно. Тя би била потребна за всеки човек, в това число и за лекаря. Когато той прави лечебна скица за даден пациент, медикаментите, които му предписва, може да се тестват радиестезично дали са ефикасни тъкмо за този човек. Не може една и съща лечебна скица, композиция от медикаменти да работи еднообразно добре на всички хора, на които е сложена идентична диагноза. За едни тя работи, за други не.

С физикална радиестезия може да се тестват и храните. Голям звук се подвигна за разликата в качеството на едни и същи храни на западноевропейския и на българския пазар. Ние, радиестезистите, сме наясно с това от повече от 25 години. Когато поставиш даден хранителен артикул на радиестезичния вълномер, може да се види какво е качеството му, дали съдържа нездравословни субстанции, дали съдържа химикали. Всичко, което си закупувам, аз меря радиестезично. Например купих преди време сладки картофи, импорт от Перу. Те дадоха извънредно ниски параметри за качество. Оказа се, че тези картофи са поливани с отпадни води

Има какви ли не реклами за прелестна храна. Но ние мерим независимо и прелестната храна се оказва ужасна - 30 пункта качество е смешно ниско, би трябвало да бъде над 80 пункта.

Плюс това може да се прави самостоятелно проучване какво е най-добре за организма на съответния човек да употребява, кои храни са положителни за него и кои да не вкусва.

Как се мери качеството на храната и по какъв начин да се предпазим от патогенните предавания на земята и електросмога в нашите жилища и работни места четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР